FAIL (the browser should render some flash content, not this).


1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul rolix.ro este in proprietatea si administrarea companiei SC ROLIX SRL. Atunci cand accesati site-ul si utilizati continutul lui, inseamna ca acceptati implicit conditiile generale de acces si utilizare detaliate mai jos.

2. Dreptul la proprietate intelectuala
2.1. Drepturi de autor

SC ROLIX SRL
se considera a fi autorul site-ului rolix.ro. Imaginile si textele integrate in acest site sunt proprietatea ROLIX SRL sau a unor terti care au autorizat ROLIX SRL sa le utilizeze.

Reproducerea digitala sau pe hartie a continutului prezentat este autorizata fara nici un fel de constrangere, doar daca este destinata uzului strict personal. Daca informatia de pe rolix.ro este folosita in scop comercial sau pentru a fi prezentata in public (seminarii, training-uri, conferinte etc), atunci va trebui sa fie mentionata sursa. (Sintaxa recomandata: Informatie preluata de pe site-ul de responsabilitate sociala al societatii ROLIX SRL - www.rolix.ro)

2.2 Drepturi de marca

Titulatura si logo-ul ROLIX SRL sunt marci inregistrate de catre SC ROLIX SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara acordul SC ROLIX SRL este infractiune de contrafacere si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Modificari ale continutului site-ului


SC ROLIX SRL
isi rezerva dreptul de modificare a continutului de pe site, fara nici un fel de preaviz. SC ROLIX SRL nu este insa responsabila pentru felul in care este utilizat continutul site-ului sau pentru implicatiile care ar putea decurge din utilizarea acestuia.

4. Legaturi catre alte site-uri

Site-ul www.rolix.ro contine legaturi catre alte site-uri. Aceste link-uri au fost incluse numai pentru a servi intereselor dumneavoastra de informare.

SC ROLIX SRL
nu este responsabila de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri. SC ROLIX SRL nu este responsabila pentru orice dauna decurgand din accesarea acestui site sau a link-urilor catre alte site-uri pe care acesta le contine. Daunele potentiale includ, dar nu se limiteaza la virusii care v-ar putea ataca sistemul de calcul.

5. Modificari ale termenilor si conditiilor generale

SC ROLIX SRL
isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului la orice ora si fara preaviz. Orice utilizare a site-ului dupa schimbarea acestor conditii inseamna implicit ca sunteti de acord cu modificarile aparute.

6. Politica de confidentialitate

Atunci cand vizitati site-ul SC ROLIX SRL, este probabil sa vi se ceara informatii personale (de ex. nume si adresa de e-mail) pentru a avea acces la anumite servicii oferite de noi. Aceste servicii pot include newsletter-e sau alerte periodice.

SC ROLIX SRL
colecteaza date personale atunci cand acestea sunt furnizate din proprie initiativa de catre utilizatori. Aceste date sunt folosite in scopurile interne declarate in sectiunea site-ului in care sunt solicitate (exemplu: trimiterea propunerilor de parteneriat).

SC ROLIX SRL poate folosi cookie-uri pentru a masura activitatea site-ului. Prin aceasta tehnologie sunt colectate informatii precum: tipul browser-ului si sistemul de operare, sistemul metric, localizarea geografica. Datele sunt colectate pe o baza anonima. Singurul scop al colectarii acestor informatii este de a adapta informatia la preferintele fiecarui utilizator.

Pentru a respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate, SC ROLIX SRL nu inchiriaza, vinde sau instraineaza sub nici o forma datele abonatilor site-ului unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau la solicitarea unor organisme de stat abilitate.

E-mail: dragos@rolix.ro
Despre noiProduseServiciiTehnologiiClientiContact

Rolix Impex © 2009   |   Politica confidentialitate
  • Cell Phone Jammers
  • online: Buy best Cell Phone Jammer in our Exclusive Mobile Phone Jammer Shop, 24 hours for Shipping ! Cheap Cell Phone Jammers for sale now, rush to buy! More Choices for Cell Phone Blocker , is the global online retailer with an affordable item for every hobby and lifestyle.Botanical Slimming Soft Gel , Cell Phone Jammer Factory, Cell Phone Jammers. We specialize in producing
  • Meizi Evolution
  • Cell Phone Jammer
  • As a result Botanical Slimming works by restraining the activity of lipase in the stomach and intestinal canal. Home improvement , electronics,fashion and beautsupplies: available worldwide at unbeatable prices For convenient shopping and everyday savings, make a part of your life today!
    Not only this, activates body cells and balances over body microcirculation eliminating the accumulated toxic elements at works by restraining the activity of lipase in the stomach and intestinal canal.