FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Mecanica

sudura in puncte pe masini dotate cu programator de sudura (Telwin);
sudura in mediu special MIG-MAG si TIG-WIG (Germania);
masina de sudat plase;
dispozitive pentru indoit sarme si profile rotunde sau rectangulare;
prese hidraulice si matrite;
echipamente de masura si control;

Vopsitorie

Societatea noastra are printre altele, ca obiect de activitate si vopsirea de elemente metalice cu pulberi in camp electrostatic, tip NORDSON.

Pentru toate produsele noastre exista posibilitatea vopsirii electrostatice intr-o paleta coloristica foarte variata, avand la dispozitie o linie de vopsire in camp electrostatic care acopera o gama tipodimensionala si o paleta coloristica aproape nelimitata, precum si o linie performanta de pregatire a suprafetelor (dimensiuni L=7200, I=1260, H= 2350 mm), printre cele mai mari din Bucuresti.

Cuptorul de polimerizare. Dimensiunile interioare ale cuptorului de coacere sunt L=7200, I=1260, H= 2350 mm. Pretul solicitat de noi este in medie de 3,5 Euro pentru un mp de suprafata vopsita (la o incarcare de minim 80 mp/cuptor 3ml). Pretul nu contine TVA si se refera la produsul neambalat, livrat la poarta atelierului nostru, situat in incinta intreprinderii Republica SA, cu adresa bdul Basarabiei, Nr. 256, Sector 3.

Pretul exact se va negocia in functie de multi factori: marimea comenzii, forma piesei(tabla, vopsita pe o singura fata sau pe amandoua, teava, sarma), calitatea solicitata pentru vopsea(de interior sau de exterior) etc. Materialele utilizate pentru vopsire sunt produse in Grecia. Utilizand, in general, vopseluri tip lac, Rolix poate pune la dispozitia clientului vopsiri in orice gama de culori si nuante, conferind suprafetelor o rezistenta mare la coroziune. Substantele chimice utilizate in procesul de vopsire corespund normelor romanesti si europene in domeniul protectiei mediului si al securitatii muncii.

Operatii: vopsire; corectare vopsire, revopsire.
Tip piese: Gabarit maxim: L=7100, I=1250 mm, H=2200mm
    - piese de tip suprafete plane (tip panou);
    - piese profilate de mare complexitate (puncte de inflexiune, cavitati).
Sistemul Nordson corespunde celor mai exigente norme si standarde de siguranta in exploatare astfel:
    FM - Certificare americana cu norme de lucru antiex;
    CSA - Certificarea aprobarii lucrului in vopsitorii si in hale cu potential exploziv.

Binenteles nu trebuie neglijat nici aspectul ecologic si impactul asupra mediului, iar in acest domeniu instalatia corespunde intrutotul normelor ecologice in vigoare din Uniunea Europeana. Cel mai bun exemplu in acest sens este oferit de catre continutul final de pulbere din aerul filtrat, care nu ajunge nici macar la 8 mg/mc, ceea ce reprezinta a cincea parte a valorii maxim admise prin S.R.E.N. 50500-98.Laboratorul de metrologie din cadrul atelierului de microproductie al firmei noastre este acreditat ISO 9001. In cadrul acestui laborator se pot face orice tip de masuratori de lungime in precizie de 0.001mm. Aparatura din dotarea laboratorului este foarte moderna si de ultima generatie, ceea ce conduce la masuratori foarte precise, conform cerintelor clientilor.

Toate masuratorile din cadrul laboratorului de metrologie se executa de personal cu inalta calificare metrologica si tehnica, putand astfel in orice moment sa ia o decizie indiferent de natura problemei ivite.

Toate masuratorile se executa la temperatura prevazuta de toate standardele internationale, la temperatura ceruta de catre beneficiar, aceasta fiind posibila prin climatizarea cu care este dotat laboratorul de metrologie.

Printre aparatele din dotarea laboratorului putem sa le exemplificam pe urmatoarele:
  - coloana de masura - TRIMOS ELVETIA cu precizia de masurare de 0.001mm;
  - microcal SYLVAC - aparat de masura cu precizie de 0.001mm, cu posibilitatea transmiterii masuratorilor la un calculator central
  - masa de masura care este de clasa 00 pe care se executa toate masuratorile de precizie inalta.


... de unde vine denumirea de sudura Mig-Mag?

MIG - MetalInertGas (Procedeul utilizeaza gaze inerte, ce nu reactioneaza cu baia de metal topit);
MAG - MetalActiveGas (Procedeul utilizeaza gaze active, ce reactioneaza cu baia de metal topit).

... care sunt cauzele aparitiei porilor de sudura?

- Curenti de aer care sufla gazul, baia ramanand neprotejata ;

Despre noiProduseServiciiTehnologiiClientiContact

Rolix Impex © 2009   |   Politica confidentialitate
  • Cell Phone Jammers
  • online: Buy best Cell Phone Jammer in our Exclusive Mobile Phone Jammer Shop, 24 hours for Shipping ! Cheap Cell Phone Jammers for sale now, rush to buy! More Choices for Cell Phone Blocker , is the global online retailer with an affordable item for every hobby and lifestyle. Botanical Slimming Soft Gel , Cell Phone Jammer Factory, Cell Phone Jammers. We specialize in producing
  • Meizi Evolution
  • Cell Phone Jammer
  • As a result Botanical Slimming works by restraining the activity of lipase in the stomach and intestinal canal. Home improvement , electronics,fashion and beautsupplies: available worldwide at unbeatable prices For convenient shopping and everyday savings, make a part of your life today!
    Not only this, activates body cells and balances over body microcirculation eliminating the accumulated toxic elements at works by restraining the activity of lipase in the stomach and intestinal canal.